La història del restaurant georgià Kinza interessa a molts dels nostres clients.
KINZA és la projecció de l'atmòsfera georgiana a Espanya. Amb un menú tradicional i una història que comença al segle XVII. Kinza és sempre diversió, menjar deliciós i el millor ambient. A Castelldefels volíem crear un racó on la gent se sentís còmoda, per això vam fer aquest restaurant encara més acollidor.
A més, un dada interessant: el nom "Kinza" coincideix amb el nom del condiment georgià, el "cilantro", que és una herba molt popular i àmpliament utilitzada a la cuina georgiana.
La filosofia principal de Kinza és transmetre l'hospitalitat de Geòrgia a través del menjar, les tradicions, els balls i els brindis.
La nostra missió és oferir menjar sa i autèntic. Cuidem i estimem els nostres hostes, per això sempre seleccionem els productes més bons i més frescos. Molts dels nostres productes es cultiven a les granjes. També portem directament de Geòrgia moltes espècies, mel, llevadura, vins i molt més. Així podràs degustar la deliciosa cuina georgiana sense sortir de Castelldefels.
T'esperem al nostre món d'amistat, diversió i hospitalitat!